Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ


«Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.)»
Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία του Επισιτιστικού κλάδου, πρόκειται να υλοποιήσει σειρά σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους επιχειρήσεων , με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» σύμφωνα με την Υ.Α 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 487/2000, η οποία αποτελεί προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας σε σχετική κοινοτική οδηγία, δημιουργείται η υποχρέωση για το προσωπικό των επιχειρήσεων που χειρίζονται τρόφιμα (π.χ. εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, καφετέριες, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, σνακ μπαρ, οπωροπωλεία κλπ.), να παρακολουθήσει σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στο χειρισμό τροφίμων.
Η κατάρτιση έχει διάρκεια 10 ώρες ,και θα υλοποιείται σε 2 πεντάωρα ενώ το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα χορηγείται σε όσους παρακολουθούν τα σεμινάρια σύμφωνα με όσα ορίζονται σε εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) .
Για συμμετοχή στα σεμινάρια είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του έντυπου αίτησης και η αποστολή του με φαξ στο 2310 546275 ή με e-mail στο kekthess@otenet.gr .
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και έντυπα αιτήσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, Κωλέττη 24, Θεσσαλονίκη, ή να επικοινωνήσουν στα τηλ.2310 545967

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου